Terug

Foodfestival: Into the Foods

Op zondag 27 mei wordt er op initiatief van leden van studentenvereniging K.S.V. St. Franciscus Xaverius een Food Festival georganiseerd, met dit jaar het thema 'Into the Foods'! Deze middag zullen de chillste deuntjes, de lekkerste hapjes en een relaxte sfeer allemaal samenkomen, oftewel; de perfecte formule voor een gezellige zondagmiddag!
Op zaterdag 26 mei bundelen Wageningse studenten, kinderen, ouderen, gehandicapten en vluchtelingen hun krachten om de hapjes in elkaar te draaien die op het festival geserveerd zullen worden. Dit zullen verschillende, kleine hapjes zijn, die voor een klein prijsje geproefd kunnen worden. Ook zullen er lokale restaurants aanwezig zijn om jullie kennis te laten maken met hun specialiteiten. Voor ieder wat wils dus!
Als je nu al denkt van ‘jaaaa ben ik bij’; dit is nog niet alles! Je kan namelijk de hele middag met de voetjes van de vloer op de deuntjes van verschillende dj’s, bandjes en andere acts. 
Op deze manier hopen we er met z’n allen een feestje van te kunnen maken en natuurlijk is dit ook dé perfecte gelegenheid om een middagje te integreren met de andere inwoners van Wageningen!
Het festival vindt plaats van 13.00 tot 19.00, op de parkeerplaats bij de stadsbrink; dus noteer 27 mei snel in je agenda en dan zien we je heel graag dan!
Copyright © 2018 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy der K.S.V. St. Franciscus Xaverius.