Terug

Deze week vindt de jaarlijkse Trinity plaats op Franciscus: drie dagen open feest achter elkaar! Het thema dit jaar is Trinity Humanity. De mensheid heeft heel wat voor elkaar gekregen op deze mooie planeet. We zorgden ervoor dat we de hele wereld over konden op ontdekkingsreis. En wie had ooit gedacht dat mensen een voet op de maan zouden kunnen zetten? En helemaal in het begin bedachten we om vuur te maken waardoor we weer nieuwe ontdekkingen konden doen. Trinity Humanity. De mensheid heeft er voor gezorgd dat wij, als studenten, nu hier zulke geweldige feesten kunnen hebben. Dus laten we 3 dagen helemaal er voor gaan!!

Ben je 18+ en heb je een studentenkaart? Dan ben je van harte welkom! De deuren zijn iedere avond om 23:00 uur geopend. 

Woensdag brandt de Trinity los met de grote Ontdekkingsreis. De hele wereld zit verstopt in Cantil. Ga los op de muziek van Zifiron die van 00:00 tot 04:00 uur draait in de kroegzaal. Verkleden is zeker toegestaan deze avond!

Donderdag wordt je verwacht om getuige te zijn van de Maanlanding! We hebben een geweldige act in petto: CHILDSPLAY! Het feestje zal flink losbarsten met deze muziek en je kan je ook begeven op de verlichte dansvloer in de mensa! 

Vrijdag 12 januari is de derde en ook gelijk de laatste dag van Trinity Humanity: Oerknal! SQUAD 105 draait en neon verf zal overal aanwezig zijn. Nodig je vrienden van thuisthuis uit, of neem al je huisgenoten mee om zo de eerste week van het nieuwe jaar goed af te sluiten! Ook reünisten zijn van harte welkom!
Copyright © 2018 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy der K.S.V. St. Franciscus Xaverius.